9/10/12 | By: studiopapagalo.gr

Ο κος Μπαρμπεκιού (Mr Barbecue)


 Code : FO85522 - Κωδικός : 453-0023
            Διαστάσεις : 17 X 17 X 43 cm


Το προιόν θα είναι διαθέσιμο στις
  18 / 10 / 2012

"Ένα καλό μπάρμπεκιου είναι δύσκολο να πετύχει!», Εξήγησε ο Freddy στα δύο του παιδιά που τον άκουγαν σαγηνευμένα.
«Κατ 'αρχάς, είναι να «πάρει» το κάρβουνο. Στη συνέχεια, η σχάρα θερμαίνεται έτσι ώστε να μπορεί να καθαριστεί εύκολα. "
Τα παιδιά, γοητεύονται από τον master chef, που τον άκουγαν με προσοχή. "Στη συνέχεια, τοποθετήστε απαλά τα κομμάτια του κρέατος και τα λουκάνικα στη σχάρα. Τέλος, και αυτό είναι το πιο σημαντικό, να περιμένετε υπομονετικά για την ακριβή στιγμή που το κρέας έχει μαγειρευτεί τέλεια  και στη συνέχεια, .... δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνετε, από το να απολαύσετε την επιτυχία σας! "
Οι χυμοί από το ψήσιμο γλιστρούν στη φωτιά αφήνοντας  να ξεφύγει μια ακαταμάχητη μυρωδιά του κρέατος από τη σχάρα. Οι επισκέπτες, μαγεμένοι από αυτό το υπέροχο άρωμα, πλησίασαν για να παρακολουθήσουν από κοντά την ολοκλήρωση του ψησίματος που είχε γίνει πιά παράσταση. Από τα μουρμουρητά θαυμασμού από το κοινό, μια φωνή ξεχώρισε και ακούστηκε "Μπράβο στον σεφ!" Ένα χαμόγελο ικανοποίησης εμφανίζεται στο πρόσωπο του Freddy, ο οποίος, σηκώνοντας τους ώμους του, ώστε να υποβαθμίσει το γεγονός, είπε: «δεν έκανα τίποτα σπουδαίο τίποτα ..... πραγματικά δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο! "