13/10/10 | By: studiopapagalo.gr

Το Μποέμικο ( The Bohemian )

Code : FO85066 - Κωδικός : 451-0045


Διαστάσεις : 37,50 cm (Μήκος)


Η Pascale και ο Dominique φόρτωσαν το αμάξι τους με φρούτα, βιβλία, πινέλα, λαδομπογιές, καμβάδες και ένα παλιό καβαλέτο. Πήραν τους δρόμους χωρίς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση με μοναδική επιθυμία να βρουν ένα όμορφο τοπίο, να το μελετήσουν και να το αποθανατίσουν στον καμβά. Στο πίσω κάθισμα ο "Aramis" ο σκύλος πήδηξε από χαρά πάνω στα σωληνάρια με τις λαδομπογιές εκσφενδονίζοντας το περιεχόμενό τους, παντού…. Από την μπροστινή αριστερή ρόδα ακούστηκε ένας παράξενος θόρυβος, η ανάρτηση βρισκόταν σε άθλια κατάσταση. Η μπογιά του αυτοκινήτου ήταν σκουριασμένη ενώ κάτω από τα «ραγίσματά της» φαινόταν κάτι από το αρχικό χρώμα του αυτοκινήτου. Ο σκελετός του αυτοκινήτου είχε υποστεί με το τον καιρό και μερικά γερά χτυπήματα, αλλά η μηχανή ... «αχ αυτή η μηχανή», με το χαρακτηριστικό της «ρετάρισμα» σαν μουσική, που ήταν μια ηχητική πανδαισία για τα αυτιά, κάτι υπέροχο, κάτι μαγικό! Τι άλλο μπορούσαμε να ζητήσουμε; Ήταν η απόλυτη ευτυχία!









2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα βλέπω στα καταστήματα και είναι απίστευτα. Σπουδάζω στο Παρίσι και τα βλέπω και εκεί αλλά είναι πολύ ακριβά. Μήπως έχεις κανεις κάποια ιδέα ποσό στοιχίζουν στην Ελλάδσα??
Μαρί Γεωργαντά

studiopapagalo.gr είπε...

Φίλη μας Μαρί,
Σε πολλές περιπτώσεις είναι φθηνότερα από την Γαλλία και άλλες Ευρωπαικές χώρες. Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορείς να ενημερωθείς από το site www.studiopapagalo.gr